game

Corona Proof activiteiten

Ben je op zoek naar Corona proof activiteiten? Familie en vrienden niet kunnen zien kan lastig zijn. Je had allerlei plannen voor de komende weken die je moet cancelen. Het vriendenweekend, familiedag of bedrijfsuitje stond gepland en kan niet meer doorgaan. Dan wil je toch nog iets doen om met elkaar in contact te komen op afstand. Teamuitstapje heeft een aantal activiteiten op een rijtje gezet die je samen met familie, vrienden of collega’s online of op afstand kunt organiseren. Uiteraard is het belangrijk dat je als deelnemer klachtenvrij bent.

Lasergamen en GPS Treasure Hunt

Zoek je een verantwoord uitje met het gezin? Ga dan outdoor lasergamen in het bos. Je bent toch even weg met elkaar maar op een verantwoorde manier. Het is veilig, buiten en alleen met jouw gezin. Je krijgt 1 vaste instructeur die op meer dan 1,5 meter afstand blijft. Lasergamen duurt ongeveer 1 uur, maar het is ook mogelijk om langer te spelen in overleg. Daarnaast ontvang je een eigen ontsmette wapen. Ook is het mogelijk om bij diezelfde locatie een GPS Treasure Hunt te organiseren. Hierbij ga je als gezin de puzzels oplossen om een grote schat te vinden. De wandeling is ongeveer 5 kilometer. De duur van het spel is circa 1,5 uur.

Cabrio Rally

Het is ook mogelijk om een Cabrio Rally op een veilige manier te organiseren. Je gaat met 2 personen de cabrio in. Kies voor iemand in eigen gezin om samen in de auto te stappen, dit is namelijk het veiligste. Je krijgt een leuke puzzeltocht mee en gaat rijden door het Groen Hart. Je krijgt bij deze route van alles te zien. Tussendoor kun je een pitstop aken bij een boerderij met biologische landwinkel voor bijv. verse melk, stuk kaas, lekker ijs of andere biologische producten. Ook kun je een samengestelde picknickmand meenemen om tijdens de rit een rustige plek te zoeken. Een leuke activiteit om een ochtend of middag mee te vullen met je geliefde, vader, moeder, broer, zus of kids! Je mag alleen met personen samen rijden waarmee je samenwoont. Het personeel van de Cabrio Rally neemt tenminste 1,5 meter afstand. Ook worden de auto’s volledig ontsmet na gebruik. Daarnaast staat er een flesje desinfecterende handgel in de auto.

Actieve buitenactiviteiten

Wil je graag met z’n tweeën of met het gezin een frisse neus halen? Er zijn een aantal tochten mogelijk die je eventueel kunt aanvullen met een picknick lunch of snack onderweg. Ga samen op legerjeep toertocht en ervaar De Peel. Je kunt ook een swingstrike, snorfiets, fatmax of e-chopper huren om een toertocht te maken. De activiteiten zijn alleen mogelijk als je met z’n tweeën bent of met het gezin.

Mopperworkshop

Het is ook mogelijk om samen met collega’s of vrienden een online workshop te doen. In deze rare tijden hebben we genoeg zaken om over te mopperen, klagen, zeuren en zaniken. Vaak wordt het als negatief ervaren, maar is het wel zo negatief? Is het niet super effectief, een mooie manier om contact te zoeken met een ander of een lekkere uitlaatklep. Je leert om wat luchtige met irritaties en uitdagingen om te gaan. Tijdens deze workshop leer je de zin en onzin van mopperen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *