iogames

Spelletjes op computer

Het spelen van spelletjes op computer ging vroeger nog via een disc op de pc. Naarmate de tijd is gevorderd en er qua technologie veel meer mogelijk is, kun je tegenwoordig ook in je browser leuke spelletjes uitproberen. Op het internet vind je talloze spelletjes die je gratis in je webbrowser kunt spelen. De real-time multiplayer browserspelletjes zijn vooral populair geworden onder de jongeren. Ze worden onder andere vaak gespeeld op school in de pauzes. Een erg leuke bezigheid dus om de pauze door te komen.

IO.games 

IO. games zijn browser spelletjes op de computer die je gratis kan spelen. Voor het spel heb je geen account nodig om te kunnen spelen. Wel is het mogelijk om met het spel met je social media account te koppelen. Door dat te doen, kun je meespelen voor allerlei winacties en heb je daarnaast ook de mogelijkheid voor andere verschillende toepassingen. Binnen de IO.games heb je ook de mogelijkheid om binnen het spel te upgraden. De kosten daarvan zijn niet vrijblijvend en moet je voor de meeste gevallen geld betalen. Bekijk de mogelijkheden op https://www.iogames.nl.

Enkele IO.games

Op het internet vind je verschillende soorten IO games. Iedere IO game heeft zijn specifieke doelstellingen die je moet behalen om het spel uit te kunnen spelen. IO games zijn een type games die steeds populairder worden. Naast dat ze heel variërend van elkaar zijn, valt een IO game best wel snel te leren. Dus je kunt er direct mee beginnen en proberen het spel uit te spelen. Zelfs als je nog geen ervaren speler bent is het toch al erg leuk om de spelletjes uit te proberen. Een voorbeeld van een welbekende browsers game door veel mensen wordt gespeeld is de IO game Agari.io. Het spel werkt heel simpel. Je komt in het spel te zitten als een kleine cel. Om groter te worden als cel eet je hierbij andere cellen op. Op internet zijn er veel video’s erover te vinden. Ook vind je tips en tricks van het spel hoe je deze als een pro kunt spelen. Naast Agario.io games zijn er ook slither.io, diep.io, zomsroyale.io, mope.io, zombs.io, krunker.io, goons.io en nog veel meer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *